vsaka hiša ve kaj potrebuje...

MNENJA NAŠIH STRANK

Družina Gregl, Dobova

Za FOMES d.o.o. smo se odločili brez pomislekov, saj smo videli izdelavo fasad v naši okolici. Tudi naša hiša je potrebovala popolno prenovo, novo izolacijo in fasado. Celotna ekipa nam je zelo pomagala pri načrtu, željah in vse je potekalo po dogovoru, delo je bilo opravljeno kvalitetno, hitro in strokovno. 
Vse pohvale so namenjene direktorju Stanetu za svetovanje, prijaznost, primerno ceno, gospodu Janezu za izdelavo barvne študije, ravno tako pohvale Dragotu in njegovi ekipi za profesionalno opravljeno delo.

Družina Bajs

Z izvedbo fasade s strani Fomesa smo zadovoljni. Za njih smo izvedeli od svojih sorodnikov. Dela so potekala po dogovoru in njihovi delavci so se prilagajali našim željam. Če bi moral še enkrat izbirati bi si izbral njih.
 

Družina Adamič, Ponikve

Prebrali smo mnenja ostalih strank in bili nekoliko skeptični do njihovih pohval, dokler Fomesova ekipa tudi pri nas ni začela delati fasade. Takrat smo se prepričali, da  so vse pohvale še kako  na mestu.  Natančno, kvalitetno in hitro opravljeno delo, kvalitetni materiali, koristni nasveti, prijaznost, držanje dogovora - vse to smo lahko spremljali v času nastajanja fasade. Fomes priporočamo vsem, ki se (še) ne morete odločiti  o svojemu izvajalcu gradbenih del.
 

Hotko, Ponikve

Pri izdelavi fasade sva izbrala podjetje Fomes. Končni izdelek je kvaliteten,  na oko zelo prijeten, za denarnico pa ne preveč zajeten.
Hvala celotni ekipi pri uresničevanju želja in na koncu se domek lepo v okolje poda.

Družina Vogrin-Bašič

Za obnovo fasade smo izbrali podjetje FOMES. Sedaj, ko so dela zaključena lahko rečemo, da se pri izbiri izvajalca del nismo zmotili. Ekipa je zelo dobra, delovna in profesionalna. Same pohvale šefu Stanetu, referentu Janezu, dolovodji Brajkotu in ostali ekipi.

Anita, Rigonce

Pri nas so delali adaptacijo fasade. Zanjih smo se odločili, ker smo jih imeli priložnost opazovati pri novogradnji na sosedovi parceli. Že takrat so s svojim delom in obnašanjem pridobili naše zaupanje in zato se ob Stanetovi ugodni ponudbi za adaptacijo pri nas ni bilo težko odločiti. Svojo odločitev ze obžalujemo, ker smo z novo fasado zelo zadovoljni. Tako je naš dom z novo preobleko postal ponos našega dvorišča in končno enakovreden član soseščine.

Ernest, Malence

Fomes je za mene zidal že več objektov in sem zelo zadovoljen. Vsa dela so bila vedno dokončana v roku in strokovno, zato se bom tudi v bodoče odločil za iste izvajalce.

Andrej, Bizeljsko

Lansko leto ste mi izdelali fasado na moji stanovanjski hiši. Z opravljenim delom sem bil zelo zadovoljen. Tako kot smo se dogovorili, tako je na koncu tudi izpadlo. V ekipi pa moram posebej pohvaliti delovodjo Brajka in ostale v ekipi. Priporočal sem vas tudi drugim.

Sandi, Brežice

Z podjetjem FOMES sem v vseh pogledih zelo zadovoljen. Tim, ki je delal na fasadi in ostalih delih je po moje vaš paradni adut in ta zajema strokovnost, pedantnost in usposobljenost svetovanja. Probleme, ki so nastali pri delu in sanaciji objekta ste mi tehnično in vizualno zelo strokovno rešili. Vsaka čast.

Roman, Čatež

Podjetje Fomes-gradbeništvo d.o.o. nam je opravljalo fasaderska dela v letu 2009. Z njihovo izvedbo del smo bili izredno zadovoljni. Imajo odlično usposobljeno ekipo, ki je v dogovorjenem roku svoje delo opravila kvalitetno in strokovno. Zelo jih priporočam tudi ostalim.

Boris, Brežice

Z izvajalcem na naši nizkoenergijski družinski hiši smo bili zadovoljni, ker so bila dela izvedena v dogovorjenem roku in kvalitetno. Vse težave in zaplete smo rešili sproti. Če bi zopet potreboval izvajalca za gradnjo hiše, bi se odločil za Fomes d.o.o.

Bojan, Čatež

Podjetje Fomes d.o.o. sem za izvajalca del izbral na podlagi predhodnega povpraševanja in zbiranja ponudb. Odnos je bil od vsega začetka del izredno korekten in profesionalen. Izvajalec se je držal vseh pogodbenih rokov in cen. Vsa dogovorjena dela so bila izvedena izredno kvalitetno.

Družina Žveglič, Sevnica

Preko interneta smo našli in se odločili za podjetje Fomes. Spomladi 2011 smo nam izolacijsko oblekli hišo in zamenjali fasado. S podjetjem imamo več kot pozitivne izkušnje, vsa dela so izvedli profesionalno in prav brez nobenih napak, zato ga lahko res iskreno priporočamo vsaki vodoči stranki.

Družina Rostohar, Brege

Odločili smo se za podjetje Fomes d.o.o., zaradi tega, ker kot pravijo "dober glas seže v deveto vas" in imeli smo prav. Všeč nam je bilo jihovo konstruktivno in kreativno reševanje vprašanj, kvaliteta izdelave in natančnost. Delavci so prijazni, hitri in delavni. Pohvalili bi delovodjo za svetovanje barv in referenta Janeza za izvedbo barvne študije fasade. Priporočamo!

Simona, Planina pri Sevnici

Preko prijateljev smo izvedeli za podjetje FOMES. Ni nam žal, da smo se odločili zanje. So dobri svetovalci, zelo pridni delavci, pomagajo pri urejanju papirjev in delo opravijo v dogovorjenem roku. Pravi profesionalci. Sedaj je naša fasada izolirana, kar se že pozna pri porabi kurjave.

21032469_1422736617781641_6396719236652936825_n

Cena fasade

Cena fasade ni nikoli previsoka, če v zakup vzamete to, da vam bodo kvalitetni mojstri izdelali brezhibno fasado, ki bo primerno toplotna izolirana in uporabljali bodo materiale.

Več o tem
20161217_135201

Energetska sanacija stavb

Energetska sanacija večstanovanjskih stavb v Brežicah

Več o tem
20150910_160706

Gradnja visoko varčne hiše v Brdih

Gradnja visoko varčne hiše v prekrasnih Brdih v Gorici.

Več o tem
DSC05303

Izdelava fasade na stanovanjski hiši

Izdelava fasade na stanovanjskem objektu

Več o tem
SAM_2979

Rekonstrukcija stanovanjske hiše

Rekonstrukcija stanovanjske hiše

Več o tem
P7270473

Strojni ali ročni ometi

Strojni ometi nudijo prvi vpogled v končen videz prostora, brez električnih napeljav, fug, drugih lukenj ali napak pri gradnji.

Več o tem
FOMES SVETUJE  |  IZDELAVA FASAD  |  STORITVE  |  REFERENCE  |  FOMES SKOZI DELO  |  PRIPOROČILA  |  PODJETJE  |  KONTAKT